Η Εταιρεία

Η ΕΛΜΑ Διαφημιστική ιδρύθηκε το 1970 και
ειδικεύεται στον χώρο της έντυπης επικοινωνίας και διαφήμισης


Η πολύχρονη εμπειρία μας έχει αποφέρει την πολύτιμη τεχνογνωσία, η οποία μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σε ένα μεγάλο φάσμα δημοσιεύσεων στον Τύπο.

Πέρα από την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, όμως, η συνεργασία με την ΕΛΜΑ Διαφημιστική είναι και συνεργασία με μια εταιρεία που ξεχωρίζει από τις ανταγωνιστικές της στον χώρο. Το ήθος και η αξιοπιστία της, το αποτελεσματικό management, οι ιδιαίτερα καλές σχέσεις που διατηρεί με όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είναι τα χαρακτηριστικά που από τα πρώτα μόλις χρόνια λειτουργίας της εταιρείας καθιέρωσαν την ηγετική θέση της και τη διαμόρφωση ενός ξεχωριστού ύφους στην παροχή υπηρεσιών.

Στη σύγχρονη εποχή, η ΕΛΜΑ Διαφημιστική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης για την ψηφιακή εποχή, από τη στρατηγική (media planning & buying), το δημιουργικό, για απεριόριστες εφαρμογές της κάθε καμπάνιας μέχρι την εφαρμογή και υλοποίηση της digital επικοινωνίας.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι η προτεραιότητα και ο βασικός προσανατολισμός των υπηρεσιών μας. Γι’ αυτό και είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή που μας χρειάζεστε, προσφέροντας άμεσα και έγκαιρα τις υπηρεσίες μας.

Στην ΕΛΜΑ Διαφημιστική θα βρείτε την προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση που αναζητάτε, έναν επαγγελματία δίπλα σας «ακριβώς την κατάλληλη στιγμή», μια επιτυχημένη συνεργασία.

Δημιουργώντας ιδέες… για εσάς


Επικοινωνία

Ξεκινήστε τη δική σας συνεργασία με την ΕΛΜΑ Διαφημιστική

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε από κοινού τις δικές σας ανάγκες για έντυπη επικοινωνία